Madrid estrena la seva secció de cinema

Amb una trobada telemàtica amb el director i membre de la Soci, David Galán Galindo, l’òpera prima del qual, Orígenes Secretos, ha estat un dels títols destacats de Netflix aquesta temporada, es va estrenar la nova secció Cinema Madrid, amb Daniel Mur al capdavant. “Va ser una experiència genial, perquè el David és una persona encantadora i, a més, molt interessant”, explica el delegat.

            La idea de crear una secció de cinema “va sorgir abans de la pandèmia, a la meva anterior oficina, tot parlant amb els companys sobre cinema, que solíem fer-ho bastant, però mai vam arribar a concretar res”, ens comenta el Dani.       

            Però va venir la Covid-19 i “en el llarg confinament, tots hem incrementat el nostre consum de cinema i això va fer que tornés a sorgir el tema entre els companys per, aquesta vegada, acabar prenent la decisió de tirar-ho endavant”.

Trobades virtuals

Cine Madrid es proposa “programar projeccions per compartir la nostra afició pel cinema, i voldríem fer cicles sobre temàtiques o autors concrets, amb convidats quan fos possible”.

            De tota manera, i tenint en compte la situació actual, amb les restriccions de mobilitat i reunió vigents, “el que de moment volem fer són trobades telemàtiques com la que hem fet amb el David Galán o d’altres de continguts més didàctics, tal com m’han comentat els companys”, indica el delegat madrileny.

            En aquesta línia, “la propera activitat ‘on line’ que s’està preparant és un contingut més didàctic, sobre llenguatge o història cinematogràfica que ja estic concretant amb un professor de la Universidad Carlos III”, conclou el Daniel.

Secció pionera

En definitiva, Cine Madrid és una proposta especialment pensada per als amants del cinema, amb el valor afegir de ser la primera secció cent per cent cinematogràfica que hi ha a la Soci.

            Enhorabona i llarga vida!

Entrada anterior
La meravellosa òpera de Rossini, escoltada i explicada
Entrada següent
“Desconeguda” al concurs de teatre ‘on line’ de Gràcia
Menú