La meravellosa òpera de Rossini, escoltada i explicada

L’òpera és una companyia deliciosa en qualsevol moment i circumstància, però resulta altament gratificant, en una tarda de pluja, en què se’t frustra l’oportunitat de sortir a donar un tomb per la ciutat –abans del toc de queda– tenir l’oportunitat de connectar amb la secció Història Barcelona i poder seguir en directe la conferència, a través de la plataforma Zoom, del cicle dedicat a la història de la música”, ens comentava un associat.

            El seu, és el testimoni d’un dels companys i companyes que van seguir la conferència del musicòleg Joan Vives, que habitualment es fa de manera presencial però que des de l’any passat i per causa de la pandèmia a adaptat al format telemàtic.

Història Barcelona

La sessió no va decebre els participants, entre els quals la delegada de la secció, Rosa Páez. Durant una hora i mitja gairebé, Vives va repassar l’obra del compositor operístic Gioachino Antonio Rossini.

            “Un autèntic geni que vam redescobrir o descobrir amb les explicacions del nostre conferenciant, profusament acompanyades de fragments emblemàtics de les òperes del compositor italià”, explica la delegada.

            Les conferències telemàtiques són una de les moltes activitats que la secció d’Història convoca regularment.

Entrada anterior
Golf Mallorca disputa el Torneig Social de Benvinguda
Entrada següent
Madrid estrena la seva secció de cinema
Menú