VOLUNTARIAT

UNEIX-TE A LA SOLIDARITAT. ESTÀ EN LES TEVES MANS FER UN MÓN MILLOR. AJUDA’NS!

Activitats solidàries – Voluntariat

Les activitats solidàries de la Soci – Voluntariat CaixaBank permeten que els col·lectius més desfavorits puguin accedir a les activitats organitzades per l’Associació. Hem establert llaços amb més de 100 entitats del tercer sector (associacions, fundacions, institucions, etc.), amb les quals col·laborem per fer arribar la nostra ajuda als qui més ho necessiten.

L’objectiu principal és fomentar les activitats que impliquen compartir experiències amb les entitats socials. També es promocionen els tallers i els programes de formació que donen resposta a tot tipus de necessitats.

Les activitats solidàries – Voluntariat CaixaBank formen part de la nostra estratègia de fer una Associació solidària, moderna i oberta a la societat, que doni resposta als grans reptes socials del segle XXI.

Com col·laborar-hi

Totes les seccions de l’Associació poden participar-hi tot organitzant activitats creades especialment en el marc de les activitats solidàries – Voluntariat CaixaBank, o bé aprofitant alguna activitat ordinària de la secció i donant-li una connotació solidària.

A més, els associats i familiars beneficiaris poden col·laborar-hi a títol individual, tot participant en alguna de les activitats promogudes tant per les seccions com per l’Associació.

Aquestes són algunes de les entitats amb les quals col·laborem o hem col·laborat:

Menú