“Desconeguda” al concurs de teatre ‘on line’ de Gràcia

Atenció a aquesta notícia: la Vila de Gràcia, concretament la seva entitat social  El Centre, amb més de cent anys d’història promovent activitats socials i culturals (es va fundar el 1869) ha convocat el Primer Concurs On-Line per a Companyies Amateurs.

          Segons fonts de l’organització, “aquest certament ha nascut  de la situació de canvi provocada per la crisi global generada per la pandemia de la Covid-19”. Així, continuen les mateixes fonts, “davant la impossibilitat de realitzar els projectes habituals, el Centre Moral Instructiu de Gràcia, ‘El Centre’, ha redissenyat la seva activitat i presenta aquest concurs, per a obres de creació i escriptura originals, en català”.

La Teatral, present

I aquí ve la part que ens afecta directament, ja que l’obra Desconeguda, de la nostra companyia La Teatral, escrita per M. Àngels Sellés i estrenada l’any passat, ha estat seleccionada per participar en el concurs gracienc.

          “Es tracta d’una nova experiència que viurem els companys i companyes de la companyia de La Teatral i que volem viure i compartir amb tots els companys i companyes de la nostra estimada Soci”, ens explica l’Àngels Sellés.

Tots i totes, a votar!

Atenció novament, perquè el jurat del certamen és popular, és a dir, que tots i totes podem veure les obres en cartell i votar les que més ens agradin.

           L’enllaç per gaudir l’enregistrament de Desconeguda és aquest:  https://youtu.be/Gqw7YPcW6mI

          “Si us sembla  adient, podeu reenviar l’enllaç als vostres familiar i amics, als qui pugui agradar el teatre”, afegeix l’Àngels. I és clar que si! I un cop vista… a votar!

          “A propòsit, per votar és molt senzill: quan comença el visionat, en la pantalla de youtube, cal clicar a la part inferior dreta”, precisa l’Àngels. Entesos!

Entrada anterior
Madrid estrena la seva secció de cinema
Entrada següent
Un Santi Jordi per llegir les nostres experiències
Menú