QUI SOM

TOT UN MÓN DE SERVEIS I AVANTATGES PER ALS EMPLEATS I EMPLEADES DE CAIXABANK I LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I LES SEVES FAMÍLIES

Som l’Associació del Personal de “la Caixa”, una entitat sense ànim de lucre, de la qual en podem formar part tots els empleats i empleades de CaixaBank i la Fundació “la Caixa”, juntament amb els nostres familiars.

MISSIÓ

Relacionar-nos entre companys i companyes en un ambient lúdic i en un espai de relacions transversals, idoni per passar-ho bé i créixer com a persones. Tots els que formem part de la Soci compartim, a través de les nostres seccions, la pràctica de l’esport i les activitats culturals. Com a associació, ens sentim molt sensibilitzats en aportar tot el nostre potencial al servei de la societat.

VISIÓ

Créixer com a comunitat i poder compartir moments amb els companys i companyes de tot el territori. Que els associats i associades puguin participar o crear seccions d’aquelles activitats que els mouen. Participar de la secció, a més dels beneficis morals que comporta, ofereix també beneficis econòmics, ja que l’Associació subvenciona una part del cost de l’activitat. Aconseguir avantatges exclusius per als nostres associats i associades, que els permetin estalviar i que alhora els ajudin a conciliar la vida laboral i familiar. Col·laborar, gràcies al voluntariat, en aquelles accions sensibles als nostres valors.

VALORS

Un dels nostres principals motors és la companyonia: compartir aficions, cultura i esport, tot fomentant la participació i la iniciativa. Posar en valor qui som més enllà de l’àmbit professional. La solidaritat i l’entrega des del més profund respecte també són valors fonamentals per a nosaltres.

PREGUNTES FREQÜENTS

Tens més preguntes?

Envia’ns un correu

A través del correu electrònic pots fer-nos arribar les teves consultes. Et respondrem al més aviat possible.

Truca’ns per telèfon

Si tens alguna consulta, fes-nos una trucada i resoldrem els teus dubtes. T’ajudarem en el que necessitis.

Tens algun dubte?

Si tens alguna pregunta o vols enviar-nos algun suggeriment, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Segueix-nos a…

LinkedIn
YouTube
Instagram
Menú