QUI SOM

TOT UN MÓN DE SERVEIS I AVANTATGES PER ALS EMPLEATS I EMPLEADES DE CAIXABANK I LA FUNDACIÓ BANCÀRIA “LA CAIXA” I LES SEVES FAMÍLIES

L’Associació del Personal de “la Caixa” és una entitat amb personalitat jurídica pròpia, sense ànim de lucre, de la qual en podem formar part tots els empleats i empleades de CaixaBank i la Fundació Bancària “la Caixa”, juntament amb els nostres familiars.

Objectius

Valors

Solidaris

PREGUNTES FREQÜENTS

Qui s'hi pot associar?
La meva família se'n pot beneficiar?
Estic obligat/ada a ser d'alguna secció?
Puc crear una secció nova?
Fins quan puc ser de la Soci?
Com em puc fer de la Soci?
Què costa ser de la Soci?
Qui s'hi pot associar?

Tots els empleats en actiu, jubilats, prejubilats i afectats per un ERO de CaixaBank i la Fundació Bancària “la Caixa” poden formar part de l’Associació del Personal de “la Caixa”.

La meva família se'n pot beneficiar?

Sí, els familiars de primer i segon grau d’un associat també poden donar-se d’alta a la Soci i beneficiar-se de tots els avantatges. Així doncs, avis, pares, germans, fills i nets, així com el cònjuge o parella, avis del cònjuge o parella, sogres, cunyats i gendre/nora, sense que sigui necessari que hi hagi convivència.

Estic obligat/ada a ser d'alguna secció?

No, no cal. Sempre pots beneficiar-te d’activitats per a tota la família, dels avantages al col·lectiu i participar a totes les activitats del PAS-Voluntaris de “la Caixa”.

Puc crear una secció nova?

Sí, si no trobes la secció a la qual t’agradaria apuntar-te a la teva zona, pots crear-la. Només has de fer la proposta i, si hi ha quòrum, ja podràs practicar la teva afició.

Fins quan puc ser de la Soci?

Pots formar part de la Soci sempre que siguis empleat o empleada de CaixaBank o la Fundació Bancària “la Caixa”, i també si et jubiles, et prejubiles o t’aculls a un ERO en alguna d’aquestes dues entitats.

Com em puc fer de la Soci?

Per dona-te d’alta i poder gaudir de tots els serveis i els avantatges del nostre col·lectiu només cal clicar l’opció “associa’t” i emplenar el formulari que hi trobaràs.

Què costa ser de la Soci?

Un import simbòlic: la quota anual per a associats és de 45 euros i de 42,35 euros la dels familiars majors de 17 anys (els menors d’aquesta edat tenen quota gratuïta). Aquests imports corresponen als 12 mesos de l’any natural en curs.

Tens més preguntes?

Envia'ns un correu

A través del correu electrònic pots fer-nos arribar les teves consultes. Et respondrem al més aviat possible.

Truca'ns per telèfon

Si tens alguna consulta, fes-nos una trucada i resoldrem els teus dubtes. T’ajudarem en el que necessitis.

Tens algun dubte?

Si tens alguna pregunta o vols enviar-nos algun suggeriment, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Contacta'ns

Segueix-nos a…

LinkedIn
YouTube
Instagram
Menú