QUÈ OFERIM

L’ESPORT, LA CULTURA I TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS SÓN L’ÀNIMA DE L’ASSOCIACIÓ

Les activitats, promogudes i organitzades pels associats i associades, permeten gaudir i practicar un bon nombre d’aficions a tots els qui formem part d’aquest gran projecte que és l’Associació.

Seccions Esportives

Encara no t’has decidit? Tenim 167 seccions esportives de 27 esports diferents!

Seccions Culturals

Ens agrada la cultura. Tenim 41 seccions culturals de 13 activitats. Quin és el teu talent?

Activitats LA SOCI

Fem trobades d’associats, culturals, copes esportives, tallers, conferències… a tot arreu…

Apunta’t a les seccions que més t’interessin

Rebràs la informació i hi podràs participar

FES DE LA TEVA AFICIÓ UNA SECCIÓ!

Si ets aficionat o aficionada a una de les més de 40 activitats esportives i culturals que es duen a terme a la Soci, però no hi ha secció a la teva zona o ciutat, no ho dubtis! És el moment de crear-la!

Les activitats que organitzen els associats o associades són la base de la vida a la Soci. N’hi ha d’esportives, culturals, familiars, formatives, socials o de voluntariat. De tot allò que ens pugui reunir per compartir inquietuds, habilitats o aficions amb els nostres companys i companyes o bé familiars. Aquestes activitats les coordinen els delegats i delegades de les seccions.

Crear una secció és molt fàcil, només has de posar-te en contacte amb l’Administració de la Soci per iniciar els tràmits.

T’ajudaran a contactar amb companys i companyes de la teva zona que vulguin compartir l’activitat. Entre tots haureu d’escollir el delegat o delegada de la nova secció, que haurà de presentar un pla d’activitats a la Junta Directiva. Si es tracta d’una nova activitat, sense cap altra secció existent a la Soci, l’haurà d’aprovar la Junta Rectora.

I a passar-t’ho bé fent l’activitat que més t’agrada!

Menú