Història

Compartint experiències des de 1931

UN PROJECTE COMÚ

L’Associació del Personal de “la Caixa” té una història de gairebé 90 anys. Constituïda formalment el 21 de novembre de 1931, la Soci mai no s’ha apartat dels seus valors fundacionals, com son fomentar les relacions  entre els companys i companyes, en un espai de relacions transversals, idoni per passar-ho bé i créixer com a persones.

Tots els qui han format part d’aquesta entitat al llarg de la seva història, han escrit el relat d’una trajectòria marcada molt fortament per la pràctica de l’esport i de les activitats culturals a través de les diferents seccions que oferim. Poder fer allò que més ens agrada formant part d’una gran comunitat!

Una Soci sensible

I també, molt especialment, un altre dels pilars que caracteritzen la manera de ser i de fer dels qui formem part de la Soci, és que sempre hem posat tot el nostre potencial al servei de la societat.

I ho hem fet impulsant iniciatives per col·laborar i ajudar en causes que ens han semblat bones i profitoses socialment. Es tracta d’accions i propostes que han necessitat de la voluntat, dedicació i coneixements que nosaltres tenim i que hem donat i donem desinteressadament.

El Pla d’Acció Cultural impulsat els anys 70 i que va tenir molta volada, o les accions solidàries que des de 2013 fem en el marc del nostre Pla d’Acció Social i com a Voluntaris de “la Caixa”, són dos exemples concrets de la nostra voluntat i capacitat d’acció social.

La història de l’Associació del Personal de “la Caixa” és, en definitiva, una cronologia d’iniciatives constants, d’estar sempre actius i disposats a incorporar noves idees i atent per aprofitar totes les oportunitats que  contribueixin a millorar la nostra qualitat de vida, enriqueixin el pensament i ens facin millors persones. 

CRONOLOGIA

Els empleats de la Caixa, amb el suport del seu fundador, Francesc Moragas, creen l’Associació del Personal de “la Caixa” per estimular les bones relacions personals i la pràctica d’activitats esportives i culturals.

L’entitat disposa d’un local de reunions als Serveis Centrals de “la Caixa” al número 56 de la Via Laietana de Barcelona. Es comencen a crear les primeres seccions culturals i esportives.

Menú