Golf Mallorca disputa el Torneig Social de Benvinguda

“Es tracta d’un campionat especialment dedicat als nous membres que s’han incorporat a la nostra secció”, explica el delegat de Golf Mallorca, Xisco Barceló. El comentari fa referència al Torneig Social de Benvinguda, amb el qual la secció mallorquina va inaugurar la temporada 2021.   

         Donada la situació actual, es van prendre totes les mesures de seguretat necessàries, amb les sortides efectuades de tres jugadors sempre procurant que, en cadascuna de les sortides, hi hagués un jugador dels novells acompanyat per dos jugadors veterans de la secció.

            Cal afegir també que tots els participants portaven mascareta i a la finalització del torneig no es va dur a terme el tradicional menjar de germanor per evitar riscos. “Empero totes aquestes dificultats, cal dir que vam passar una jornada radiant, divertida i molt amistosa”, destaca el delegat.

Una jornada esplèndida

Pel que fa a l’aspecte estrictament esportiu, Damià Tomàs amb una targeta de 38 punts va ser el guanyador del torneig, seguit de la companya Marga Capellà amb 37, mentre que per la tercera posició es va produir un triple empat entre Pep Bernat, Xisco Barceló i Tomeu Berga a 32 punts.

          J. J. Capó amb 31, Pep Cavaller amb 30 (primer classificat entre els ‘novells’), Manolo Crespo amb 25, Toni Vadell amb 25 (segons dels ‘novells’), Jaume Bibiloni amb 24, Albert Rius amb 23 i Joan J. Crespi amb 12 van ocupar les dotze primeres posicions.

            “Ens agrada el golf, però ens agrada més trobar-nos en el marc de la Soci”, com ha de ser…

Entrada anterior
Bilbao, tast de formatges amb sabors sorprenents
Entrada següent
La meravellosa òpera de Rossini, escoltada i explicada
Menú