Bridge Barcelona i unes ‘pools’ que enganxen

Bridge Barcelona va començar el 2021 amb la mateixa dinàmica positiva, a través d’Internet, que havia evidenciat l’any passat, sempre amb Xavier Villalobos al capdavant.

          Així, els companys i companyes inscrits a la secció, s’han vingut citant regularment a la Sala Virtual del Bridge Base Online (BBO), on han gaudit participant en les ‘pools’ socials i didàctiques que han vingut substituint les sessions presencials del seu calendari.

          En funció del nombre de jugadors inscrits “formem grups de vuit o quatre jugadors”, ens diu el delegat. Així, les ‘pools’ didàctiques es juguen amb mans preparades per jutges de la BBO i al final de cada sessió es lliura als participants les subhastes correctes.

Socials i didàctiques

Concretament, i prenent el mes de febrer d’exemple, Bridge Barcelona va convocar dues ‘pools’ socials molt concorregudes i dues ‘pools’ amistoses amb equips del Mayda, totes a la sala virtual de la BBO.

          “Les ‘pools’ virtuals funcionen molt bé, estan ben organitzades i el desenvolupament de les partides és molt real”, dos aspectes que han contribuït a què l’acceptació d’aquest format hagi estat sensiblement positiva per al grup”, comenta Xavier Villalobos.

            Certament, les ‘pools’ de Bridge Barcelona reparteixen molt bon joc!

Entrada anterior
Golf Sevilla juga per una causa benèfica
Entrada següent
La Teatral dobla al castellà “Desconeguda”
Menú