La Teatral dobla al castellà “Desconeguda”

La companyia de la teatre de la Soci, la Teatral, ha fet un pas endavant per poder fer arribar el resultat dels seus treballs al màxim nombre de membres de la Soci, amb el primer doblatge al castellà d’una de les seves obres més emblemàtiques.

           Des de fa uns mesos, a la web de la Soci es pengen algunes de les representacions completes d’obres de la secció de teatre amateur barcelonina. Així, tots podem admirar obres tan destacades com La dama del alba, L’antiquari o Desconeguda, representades per La Teatral i enregistrades com és lògic en l’idioma original, català o castellà.

          La novetat és que els mateixos actors i actrius que van participar en la representació de Desconeguda, l’obra escrita per M. Àngels Sellés, n’estan fent el doblatge, amb la voluntat que pugui ser visita i entesa per a tots els companys i companyes de la Soci.

Compartir amb tots i totes

“Estem tots molt il·lusionats en el projecte, ja que es tracta d’una experiència, la del doblatge d’una obra enregistrada, que mai havíem viscut”, explica la directora, Sellés.

          “Val a dir, que no és una tasca fàcil, però estem tots molt  motivats perquè estem aprenent molt, però la veritat és que ens agrada compartir la nostra activitat, el teatre, amb la resta de companys  i companyes de la Soci”, afegeix.

          La temàtica de Desconeguda és d’un tema de tanta actualitat com el dels maltractaments, tot establint un paral·lelisme entre la situació als anys 60 del segle passat i el que malauradament segueix succeint actualment al nostre país. Desconeguda es va representar a l’auditori del CaixaForum Barcelona, el mes de febrer de 2020, obtenint un èxit notable de públic, ja que l’aforament es va omplir totalment, i una interpretació igualment notable de l’elenc d’actors i actrius nostres.

A l’abast de tothom

És evident que, sense públic, el teatre no tindria sentit, és per això que pengem algunes de les nostres obres a la web de la Soci.

          I és pel mateix motiu que ara afrontem aquest nou projecte del doblatge al castellà de Desconeguda, perquè en puguin gaudir tots els associats, associades i les seves famílies, des de casa de cadascú.

           Qui encara no l’hagi vist, ja ho podeu fer en la versió catalana. De moment…

Entrada anterior
Bridge Barcelona i unes ‘pools’ que enganxen
Entrada següent
Bilbao, tast de formatges amb sabors sorprenents
Menú