Golf Sevilla juga per una causa benèfica

Un total de 16 jugadors de la Soci juguem el passat divendres 19 de febrer el Torneig Benèfic Rotary al club de golf Zaudin a Sevilla.

            “Va ser un dia fantàstic de golf i de solidaritat. Després de completats tots els forats, en què tots els jugadors van demostrar molt bones maneres”, explica el delegat sevillà, Jesús Cascallana.

          El torneig va coronar com a guanyadors absoluts als companys:

José Tomás Giménez d’Aragó Serra, primer classificat de primera categoria amb 36 punts stableford, i Juan Gutiérrez Figueroa, primer classificat de segona categoria amb 37 punts stableford.

PAS Voluntaris de “la Caixa”

La Fundació Rotary és una entitat privada sense ànim de lucre que duen a terme projectes per abordar els problemes com ara: l’analfabetisme, les malalties, la pobresa i la fam, la manca d’aigua potable i el deteriorament de l’entorn en diferents parts del món.

            Per votació unànime, els components de Golf Sevilla vam decidir donar l’import total que teníem destinat als nostres premis, que sumat a la quantitat benèfica de l’Green Fee resultar en una quantitat total de 600 euros a favor de la Fundació Rotary.

            El PAS-Voluntaris de “la Caixa” és Soci i solidaritat.

Entrada anterior
Piragüismo Tenerife fa del mar el seu ‘local social’
Entrada següent
Bridge Barcelona i unes ‘pools’ que enganxen
Menú