YOLANDA RAMOS, DELEGADA DE REMO VALENCIA

Els dimecres a la pàgina web de la Soci, toca ENTREVISTA. A continuació us presentem la delegada de REMO VALENCIA, la companya YOLANDA RAMOS…

Per què vas escollir el rem?

Yolanda: Fa uns anys ja vaig començar a practicar rem amb alguns amics de la facultat, i m’escapava a l’hora de dinar al port de València a practicar aquest esport i em canviava el dia: Si estigués tancada amb llum artificial a passar una hora al aire lliure de rialles, esforç, equip i descarregant adrenalina, el dia es transformava, i això et donava energia per a tota la resta!

Què t’aporta el rem, com a esportista i com a persona?

Yolanda: El que més m’agrada del rem són les rialles, com ens ho passem bé, les amigues que anem juntes…, tots són experiències i cada dia és una diversió. Com a esport, que és a l’aire lliure, al mar… és un privilegi! Sóc la persona que sóc per tot això.

Com es va crear la secció REMO VALENCIA?

Yolanda: Parlem un grup de companyes que sortim a l’ERO en la mateixa data, i de seguida ens vam ajuntar més de deu interessades. Després vam córrer la veu i se’ns va anar de les mans… Ja som més de 50!

La vostra secció és mixta, i rema amb molta força!

Yolanda: Caram! Això és graciós. No sé perquè, al principi només érem noies, i moltes. Creem la secció i traiem crec que cinc embarcacions.

Després es van anar apuntant nois, i ara n’hi ha diversos, però la majoria som dones. En rem és igual la força. És més cosa de tècnica.

Què cal fer per atraure més companys esportistes a la Soci?

Yolanda: Sempre ha costat feina trobar dones per formar equips per fer esport. Em va passar ja a la facultat, però al rem no ha estat així. Som majoria. Crec que si donem a conèixer aquesta secció, i sobretot si proven, atraurem moltes més. De fet m’he esforçat a obrir un grup per a la gent que està en actiu a les tardes, i les que han provat s’han quedat.

Entrada anterior
Paddle Surf Alicante: equilibri i molta diversió
Entrada següent
Club de Lectura amb Sandra Freijomil
Menú