Paddle Surf Alicante: equilibri i molta diversió

Paddle Surf Alicante, una proposta refrescant, esportiva i divertida. Son un grup de col·legues aficionats al mar i als esports aquàtics. Ja fa uns mesos que van decidir compartir la seva pràctica conjuntament i que el millor context per fer-ho era la Soci.

          Amb Àlex Guijarro al capdavant, companys i companyes alacantins van decidir d’impulsar la secció Paddle Surf Alicante i aquest estiu han dut a terme el seu bateig i debut, amb la convocatòria d’una jornada de ‘portes obertes’ per practicar plegats aquesta disciplina, especialment pensada per als amants dels esports aquàtics i, sobretot, del mar.

          Cal dir que, unes setmanes abans, alguns i algunes col·legues havien fet un curset iniciàtic al Club Natació Alacant, concretament a l’Albufereta.

Esport per a tothom

Sigui com vulgui, Paddle Surf Alicante ja funciona. “Ens ho vam passar molt bé, practicant una activitat que alguns ja coneixíem i altre no, en qualsevol cas, el ‘paddle surf’ és un esport assequible per a tothom, i molt divertida”, explica el delegat alacantí.

          Exercici, equilibri, coordinació i diversió!

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 15 AL 21 D’AGOST
Entrada següent
YOLANDA RAMOS, DELEGADA DE REMO VALENCIA
Menú