Visita al barri del Raval de Barcelona

Agenda’t: 11 de novembre a les 10.30 hores. Què hi ha? Una nova ‘Activitat Soci’ en clau de ‘Visita Guiada’. Efectivament!

          En aquesta ocasió, us hem preparat una sortida molt ‘especial’ al popularíssim barri del Raval de Barcelona, un dels que componen el districte barceloní de Ciutat Vella i el més densament poblat, multicultural i fascinants, ple d’històries que sorprenen…

          Com quina? Sabies que Gaudí va morir a l’antic hospital de la Santa Creu que es troba al Raval? No?… El Raval, desconegut per a molts i inquietant per a altres, ens ‘escup’ creatius grafitis a la cara, ens sedueix amb antics convents reconvertits…

          Més coses: sabies que era una de les grans zones industrials de la ciutat i que conté grans obres d’art contemporani?

          Descobreix un espai de la ciutat únic i que, segur, que no et deixarà indiferent…

          No t’ho perdis! El punt de trobada? La mítica font de Canaletes…

Bona acceptació! 

La visita al Raval, com l’anterior al Pedralbes medieval i modernista, o la primera de la sèrie, al Laberint d’Horta, s’emmarca en la nova programació d’activitats que s’organitzen des de la Soci per estimular la participació entre el col·lectiu.

          Es tracta de sortides que es venen duen a terme des de començaments de l’estiu i que estan tenint una molt bon acollida. De fet, de totes les anteriors s’ha hagut de repetir una segona convocatòria.

          I n’hi haurà més…

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 24 AL 30 D’OCTUBRE
Entrada següent
Club de Lectura: son devoradors de llibres
Menú