Club de Lectura: son devoradors de llibres

Proposar la lectura d’un llibre, donar un termini per llegir-lo i quedar per comentar-lo i, si és possible, amb la presència de l’autor. Així de senzilla i així d’enriquidora és la proposta que, des de fa unes quantes temporades, la secció Club de Lectura fa als seus membres.

Reunions enriquidores

Amb el pas dels anys, la secció barcelonina ha format una colla de fidels que gaudeixen la de la literatura i de compartir sensacions, coneixements i matisos “en unes trobades que ens aporten molt, com a lectores i com a companyes i companys”, explica una de les components més actives de la secció.

          Les reunions de la secció dels lectors barcelonins es fan a la seus social i en plena tardor, va tenir lloc la trobada per comentar l’obra ‘Un hombre soltero’, de l’escriptor nord-americà Christopher Isherwood, escrita el 1964 i ambientada al sud de la Califòrnia dels anys seixantes del segle passat i que explica un dia en la vida d’un professor d’una universitat de Los Angeles.

Nou delegat i nova ‘coach’

Cal afegir que la trobada va significar l’estrena de Josep Correcher i de Montserrat Abad, com a nou delegat i nova ‘coach’ literària, respectivament. En Josep, que substitueix Monserrat Moncunill, la delegada pionera de la secció, i la Montserrat a la companya Camila Enrich. 

          Josep Correcher és economista i psicòleg, lector empedernit i membre de la secció des del primer dia. Mercedes Abad és escriptora, traductora i periodista. Després de diversos esforços amb el cinema i el teatre, el 1986 va guanyar el premi de narrativa eròtica de ‘El somriure vertical’ pel seu llibre de relats ‘Lleugers llibertinatges sabàtics’, essent la primera escriptora espanyola a aconseguir-ho.

          Devoren llibres i son insaciables!

Entrada anterior
Visita al barri del Raval de Barcelona
Entrada següent
L’Empordà i Màlaga, unides pel pàdel!
Menú