QUÈ FEM?… SETMANA DEL 24 AL 30 D’OCTUBRE

La setmana del 24 al 30 d’OCTUBRE, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMARTS 25 d’OCTUBRE

CAMINANTS BAGES-BERGUEDÀ convoca el grup de caminants per dur a terme la caminada ni més ni menys que per pujar tot un clàssic del muntanyisme: el Puigsacalm. Per a no pèrdre-se-la!

HISTÒRIA BARCELONA portarà a terme la primera sessió del Cicle d’Història de l’Art, que concretament tractarà del tema: El concepte de ‘bellesa’ a l’Antiga Grècia. Cal recorda que aquest curset pretén ser un breu repàs dels punts destacats de la història de l’Art Occidental, en sessions mensuals d’una hora i mitja, en les quals s’anirà parlant dels distints estils artístics que han omplert de creativitat els segles de la història europea. Pinta interessant!

PIRAGÜISMO TENERIFE convoca els seus components per a una sortida en caiac de mar per remar i practicar les tècniques de paleig i autorescat per la costa de Tabaiba.

DIMECRES 26 d’OCTUBRE

EXCURSIONS I VISITES CULTURALS GIRONA convoca una caminada per la ‘mítica’ Fageda d’en Jordà i el volcà del Croscat, a escollir entre dos recorreguts: el curt, per la Fageda, i el més llarg, que inclou Fageda i Croscat. M’hi apunto! 

GASTRONOMÍA BILBAO porta a terme una acció solidària en què els voluntaris de la secció preparant un sopar amb i per als residents de l’alberg de l’Asociación San Nicolás Zabalik, d’Algorta-Getxo, tot recollint els aliments cedits per supermercats. Bravo! 

GOLF LLEIDA és l’amfitriona de la IX Copa Catalunya de Golf 2022, que comptarà amb la participació de les seccions Golf Barcelona, Golf Girona, Golf Tarragona, a més de Golf Lleida. Puntuaran les 7 millors targetes de cada equip, que estarà format per 10 jugadors, mentre que la resta de jugadors no relacionats, tant associats com beneficiaris, competiran pels premis individuals.

GOLF TENERIFE organitza el Torneig Social al camp del club Costa Adeje, amb la sortida al primer forat fixada per a les 13.22 hores.

ACTIVITAT SOCI: Taller de Galetes de ‘Halloween’, divertidíssim per a nens i nenes que, durant una horeta i mitja, decoraran les galetes que s’enduran a casa per endolcir la nit de ‘Halloween’…

DIJOUS 27 d’OCTUBRE

ACTIVITAT SOCI: Excursió per visitar el Castell de Pallargues i descobrir la història de Mas de Colom – Casa Borges, que culminarà amb un exquisit tast d’olis i fruits secs de la terrra. Som-hi!

DIVENDRES 28 d’OCTUBRE

CORAL BARCELONA i, més concretament, el seu grup ‘Llobarros Platejats’ oferirà una cantada d’havaneres a Guissona, promoguda pel Consorci de Normalització Lingüística de Lleida.  

Entrada anterior
Golf Mallorca, forat a forat en bona companyia
Entrada següent
Visita al barri del Raval de Barcelona
Menú