Veus de gòspel contra l’exclusió social

Gòspel i solidaritat, un maridatge ben quallat! El jardí del local social del carrer Sardenya va viure un esdeveniment de sensacions creuades: música amb sentiment, entrega de les artistes i agraïment del públic a parts iguals.

            En definitiva, una vetllada rodona que, a més a més, s’emmarcava en el pla d’acció social de la Soci i els Voluntaris. La cultural, l’entreteniment i la solidaritat, un triangle que encaixa.  

Veus amb sentiment

El cor Dona Gòspel, una formació musical vocal que reuneix dones de diverses nacionalitats i en risc d’exclusió social, va oferir un concert que va entusiasmar el públic que va omplir fins a l’última cadira disponible (amb l’aforament permès per les restriccions de la pandèmia), de les distribuïdes al jardí de la seu social.

            En un marc i amb un caliu molt adequat, el cor Dona Gòspel va oferir durant més d’una hora un repertori amb peces de gòspel de diversa  procedència, que combinava clàssic amb cançons originàries de països com Sudàfrica, una font d’influència significativa per al grup, tal com va explicar la seva directora.

            Abans de començar el concert, una de les representants de l’entitat El Lloc de la Dona i cantant del cor, la Míriam, va explicar l’origen de la formació: “El Lloc de la Dona porta més de 30 anys al barri del Raval. De sentir-les cantar entre classes van veure que hi havia potencial per formar un cor, i aquí som”, va explicar.

            Sobre la tria del gòspel com a estil musical del cor, Míriam va explicar que, “amb la música gòspel, totes elles volen expressar el seu agraïment a Déu que saben que mai les abandonarà”.

Donació solidària

A banda d’oferir una estona de molt bon entreteniment als associats i membres de la Soci, l’objectiu del concert era també solidari.

            Així, abans de començar, la presidenta de la Soci, Victòria dels Àngels va demanar als assistents que a la sortida, “si us agradat el concert, us agrairem que ho demostreu fent una donació solidària, i si no us ha acabat de convèncer, també!”.

            El públic va ser generós i els donatius es van destinar al Lloc de la Dona, un espai en què l’orde de les Germanes Oblates acompanyen i acullen dones que viuen en situació vulnerable i d’exclusió social. Una bona causa.

Concert a la Videoteca

El concert va ser enregistrat íntegrament per ser penjat a la Videoteca de la nostra pàgina web, amb l’objectiu que tots els membres de la Soci en puguem gaudir.          

            Fem Soci, som solidaris i ens ho passem bé!

Entrada anterior
Historia Valencia debuta amb companys de Bankia
Entrada següent
Bàsquet Barcelona, el triple de la Soci
Menú