Bàsquet Barcelona, el triple de la Soci

La secció Bàsquet Barcelona va completar, un any més, la seva temporada d’activitats. I per fer-ho, ja calgut il·lusió i ganes de bàsquet i de Soci, perquè la campanya del 2021 no ha estat gens fàcil, per a tots i en especial per a les activitats en grup, tal com ens explica el component de la secció i autor d’aquesta crònica, el Xavi Aparicio:

            “De tota manera, gràcies a l’empenta del nostre delegat, Claudi Reynés, i la col·laboració dels capitans dels equips, Quim Manso i Pep Ortiz, vam ser capaços d’organitzar un 3×3 al mes d’octubre a les instal·lacions barcelonines de la Salle.

            La final va guanyar-la l’equip de Jugoplastika format per Francesc i Eduardo de Gregorio, Jordi Garcia i Natxo López contra uns Celtics que van lluitar fins al darrer segon.

            Després de mesos sense poder jugar al  nostre esport vam aconseguir jugar en format curt la Copa Joan Gavaldà entre els equips anteriors més un combinat de Barna Lakers i Can 60. Finalment Jugoplastika es va endur el campionat.

            Posteriorment, Bàsqquet Barcelona va fer la cloenda de la temporada amb un partit ‘All Stars’ on tots vam poder participar, jugar, encistellar i passar-ho bé.

Orgull de Soci!

Orgullosos d’haver pogut mantenir el contacte entre tots els associats en l’època de pandèmia esperem amb impaciència poder començar una temporada normal a finals de setembre.

            No ho dubteu: apunteu-vos a Bàsquet Barcelona. Gaudireu d’aquest esport tan meravellós.”

            Paraula de Bàsquet Barcelona: triple segur!

Entrada anterior
Veus de gòspel contra l’exclusió social
Entrada següent
Actividades Subacuáticas Madrid torna a l’aigua
Menú