Historia Valencia debuta amb companys de Bankia

Benvinguda! La secció Historia Valencia, amb Eva María González al capdavant tot assumint les funcions de delegada, va dur a terme la seva primera activitat.

            En el seu esperat debut, els companys i companyes valencians van visitar la Serra del Mondúver, a la comarca de Safor, de Gandia. “Teníem moltes ganes de fer la nostra primera activitat i la veritat és que la temperatura estiuenca, amb la brisa de la serra, va ser una acompanyant agradable durant tota la jornada”, explica la delegada valenciana.

Visita prehistòrica

El recorregut iniciàtic de la secció Historia Valencia va consistir en una visita guiada a una zona “on els nostres avantpassats hi havia viscut fa més de 15.000 anys, que es diu aviat”, comenta la delegada.

            El moment culminant del recorregit es va produir quan el grup va entrar al jaciment de la Cova del Parpalló, “un jaciment d’un valor arqueològic incalculable, ja que s’hi va descobrir el conjunt d’art moble prehistòric més gran d’Europa”, afegeix la delegada.

            En conjunt, l’espai conté més de 5.000 plaquetes del Paleolític Superior. Declarada ‘Bé d’Interès Cultural’, la La Cova del Parpalló es troba situada a 400 metres sobre el nivell del mar.

Empleats de Bankia

A banda dels coneixements adquirits, de l’interès cultural de la visita i de l’oportunitat de fer una sortida en bona companyia, la primera activitat organitzada per Historia Valencia va servir també “per reunir companys i companyes de CaixaBank amb els nous companys i companyes procedents de Bankia, amb els familiars respectius”, destaca la delegada.

            Uns i altres es van conèixer gràcies a una activitat conjunta organitzada per la Soci. Quin debut! Enhorabona!

Entrada anterior
La Caelum col•lecciona premis a Moldàvia
Entrada següent
Veus de gòspel contra l’exclusió social
Menú