Torna el Cicle de Música a la Fresca a la Soci!

Un any més, la terrassa de la seu social s’omplirà de música, gràcies a una sèrie de concerts que animaran els vespres a la Soci. Amb un programa divers, els amants de la música tindran l’oportunitat de gaudir d’una experiència única sota el cel obert.

Per ara, s’han confirmat tres concerts:
– El dijous 30 de maig, tindrà lloc la ja tradicional cantada d’havaneres, a càrrec del grup Els llobarros platejats, de Cant Coral Barcelona, que portaran l’ambient mariner a la Soci. Després de la cantada, podràs gaudir de rom cremat i coca. Apunta-t’hi aquí!
– El dimarts 11 de juny, el grup Acord oferirà un concert de folk que transportarà l’audiència a terres plenes de ritmes i melodies captivadores. El grup està format per l’associat Xavier Valdivieso, i els seus companys de formació Josep Maria Valdivieso, Cristina Giner i Josep Mercadé. Apunta-t’hi aquí!
– El dijous 20 de juny, comptarem amb el cor Dona Gospel, que promet despertar l’ànima i contagiar de ritme tots els assistents. Aquest grup està format per dones que viuen en contextos d’exclusió, i és una iniciativa del Lloc de la Dona, un centre d’atenció social que pertany a la congregació religiosa de les Germanes Oblates. Apunta-t’hi aquí!

Tots tres concerts seran gratuïts, però hi haurà taquilla inversa, és a dir, es recolliran diners per a una entitat del tercer sector, per tal d’ajudar aquells qui més ho necessiten.

Amb una combinació de música en viu i solidaritat, els concerts a la terrassa de la seu social prometen ser una celebració de la cultura i la generositat.

Entrada anterior
Arrenca la secció de Vehículos Clásicos Murcia
Entrada següent
Gent amb experiència: viatge a la Pulla
Menú