Arrenca la secció de Vehículos Clásicos Murcia

Des d’enguany, tenim una secció dedicada a una afició que té moltíssims aficionats arreu, però que a casa nostra cal considerar com una novetat. Es tracta de Vehículos Clásicos Murcia que, com descriu el seu nom, és una proposta pensada per a tots els associats i associades que siguin aficionats als cotxes, camions, furgonetes, motocicletes i altres vehicles de motor que es poden considerar “d’època”.

Aquesta nova secció, amb José Luis Hernández al capdavant, va dur a terme la primera activitat: la visita a la concentració de vehicles clàssics que va tenir lloc a la localitat murciana d’Archena.

“Va ser un esdeveniment molt maco, amb més de dos-cents vehicles exposats, entre cotxes, motos, camions…”, ens diu del delegat. Per cert, entre les màquines exposades, que havien de tenir més de 25 anys d’antiguitat, hi havia un vehicle aportat per la secció murciana.

Activitats en família
El calendari d’activitats de Vehículos Clásicos Murcia preveu incloure, a més de visites a exposicions de vehicles d’època, “l’exploració de rutes per carreteres pintoresques i l’assistència a concentracions de vehicles clàssics”, confirma José Luis. A propòsit, “totes les activitats de la nostra secció estan pensades per fer-se en família. De fet, a Archena ja s’hi van desplaçar alguns fills d’associats”. Bon debut!

Entrada anterior
Èxit de l’actuació de Los Otros en una residència de la tercera edat
Entrada següent
Torna el Cicle de Música a la Fresca a la Soci!
Menú