Tennis Taula Barcelona tanca la temporada en un meritori 5è lloc

Ha finalitzat la competició de tennis taula de veterans de la temporada 2023-2024, i val a dir que l’equip de l’Associació hi ha fet un excel·lent paper.

En la primera fase, l’equip va aconseguir classificar-se per al grup d’ascens. I finalment, no només ha consolidat la categoria 2B (la tercera divisió), sinó que els excel·lents resultats obtinguts en les eliminatòries han portat l’equip de la Soci a ocupar el cinquè lloc d’entre els setze equips participants. Enhorabona!

Cal destacar que a la categoria de veterans hi poden jugar tots els jugadors majors de quaranta anys. Aquest fet fa que sigui cada vegada més complicat mantenir-se en la competició, a causa del nivell altíssim que hi ha any rere any i de l’empenta dels més joves, que sovint competeixen a lligues provincials i també a la de veterans. A la província de Barcelona, especialment, la qualitat és molt alta.

Els jugadors que han representat l’equip aquesta temporada han estat Joan Domingo, Josep Ferran, Fermí Puig, Joan Albert Rizzo i Josep Maria Yxart. Cal destacar que Joan Domingo va competir al Campionat d’Espanya celebrat a Vilagarcía d’Arousa, on va acabar en quarta posició en la categoria d’equips de més de seixanta anys.

“Volem fer una crida als aficionats al tennis taula perquè s’animin a federar-se, començant per la categoria més baixa (Tercera C). Competir amb altres equips ajuda a millorar, a conèixer diferents estils de joc, fet que motiva a aprendre i, alhora, fomenta l’Associació, ja que després de cada partit, sempre es gaudeix d’un bon sopar per comentar-ne els resultats”, comenta Fermí Puig, delegat de la secció.

Apunta’t a la secció aquí!

Entrada anterior
Primera trobada de Gastronomía Madrid: un èxit culinari
Entrada següent
Les Barcelones de Picasso
Menú