Primera trobada de Gastronomía Madrid: un èxit culinari

El dissabte 1 de juny, la recent creada secció de Gastronomía Madrid va portar a terme el primer esdeveniment amb un exitós taller d’arrossos. Aquesta iniciativa, que busca reunir els amants de la gastronomia de la capital, va tenir una gran acollida entre els assistents, que van gaudir d’una jornada d’aprenentatge, cuina i camaraderia.

L’esdeveniment va oferir als participants l’oportunitat d’aprendre els secrets de la preparació de diversos tipus d’arrossos. L’activitat no només es va centrar en la teoria, sinó que els assistents també van posar fil a l’agulla, cuinant les seves pròpies creacions sota la guia d’experts. A més, van poder tastar els plats preparats i compartir l’experiència amb nous companys i companyes.

Aquest primer taller només és el començament d’una sèrie de trobades de la secció, capitanejada per Marta González, qui comenta “gràcies als companys i companyes que van venir. I a aquells que no van poder venir, els esperem a la propera!”. Per moltes més jornades com aquesta!

Uneix-te a Gastronomía Madrid aquí.

Entrada anterior
Coneixes el valor de les teves joies?
Entrada següent
Tennis Taula Barcelona tanca la temporada en un meritori 5è lloc
Menú