Tennis Barcelona segella la temporada amb la final de la Copa Social

La festa de cloenda de la temporada de la secció Tennis Barcelona, celebrada a les instal·lacions del Club Tennis Hispano Francès de Barcelona, on els tennistes barcelonins disputen els partits dels seus torneigs (sempre sobre terra batuda), va tenir de tot: tennis de molt bon nivell i molt bon ambient.

Final de la Copa Social 2023

Precisament, la pista central de CTHF va acollir la gran final del torneig eliminatori, que va enfrontar al campió i subcampió de la Lliga Social, o el que és el mateix: els dos grans dominadors de la temporada.

          Tot seguit, va tenir lloc el sopar de cloenda de la campanya de la històrica secció barcelonina, amb la presència dels jugadors i amics de la secció, i al qual també va assistir la presidenta de la Soci, Victòria de Lucas.

           En el decurs de la vetllada es va fer lliurament dels trofeus i obsequis als participants d’una temporada en la qual, per damunt de tot, i tal com ens han expressat diversos companys de la secció, al capdavant de la qual, un any més, figura Delfí Urgelés com a delegat: “hem pogut compartir pista i bon tennis amb una companys excel·lents”. Això és la Soci.

Sordé i Montmany, els campions!

Des del vessant estrictament esportiu, Jaume Sordé i Andreu Montmany s’han erigit com les millors raquetes de la temporada 2021-22 de Tennis Barcelona.

          Així, Jaume Sordé es van proclamar campió de la Lliga Social, el campionat que enfronta els tennistes de la secció, tots contra tots. Precisament, Andreu Montmany va quedar segon en la competició de la regularitat i Sergi Urgelés, tercer.

          D’aquesta manera, el quadre de la Copa va situar els dos primers classificats en els extrems oposats, per la qual cosa només es podien enfrontar en cas que, tots dos, arribessin a la final. De fet, aquest era el pronòstic majoritari, i així va ser.

          Sordé i Montmany van entrar a la central de l’HP convençuts que la victòria es pagaria cara. El que potser no s’esperaven però, ni l’un ni l’altre, és que la ‘factura’ seria ‘caríssima’.

Quina final!

Atenció perquè després de gairebé tres hores d’intercanvi de cops, Montmany va decantar la final al seu favor a l’imposar-se en el ‘súper tie-break’ per 14  a 12. El primer set el va guanyar Sordé per 7 a 5 i el segon se’l va apuntar Montmany també per 7 a 5. Més igualtat, impossible!

          “El resultat reflexa el que va succeir a la pista, en què tots dos ho vam donar tot i vam jugar un partit igualadíssim, intens i molt maco de jugar”, coincidien tots dos, al final del matx.

Apunteu-vos-hi!

El mes d’octubre vinent, Tennis Barcelona té previst arrancar la nova temporada amb la Lliga Social.

          El campió fa aquesta crida: “La nostra mitjana d’edat supera lleugerament la trentena, juguem força bé i ens ho passem encara millor. És per això que animem a tots els col·legues aficionats al tennis que s’apuntin a la nostra secció!”.

          Tennis Barcelona!: et volen a tu! A què esperes?…

Entrada anterior
Visitas Culturales Alicante visita l’Aeroport M. Hernández
Entrada següent
Futbol Sala Empordà, disputa el seu ‘torneig d’estiu’
Menú