Visitas Culturales Alicante visita l’Aeroport M. Hernández

Amb Imma Gisbert al capdavant de les operacions, la secció Excursiones y Visitas Culturales Alicante continua portant a terme un programa d’activiats molt variat que cada vegada anima a més companys i companyes a formar-ne part i a participar-hi.

Entretingudes i interessants

El perfil de les sortides que es proposen sempre procuren complir amb tres elements indispensables: que siguin a un lloc que cridi l’atenció, per la seva singularitat o temàtica, que presenti un contingut d’interès per se conegut o descobert pel grup i que la visita, sobretot, esdevingui una experiència entretinguda.

          Fidels a aquest esquema, la penúltima sortida de la secció alacantina per explicar-vos és la que es va fer a l’Aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández: “Hem recorregut el tota la instal·lació acompanyats d’un guia que ens ho ha explicat tot sobre l’aeroport”, explica la delegada.

Visita completa

“A més a més, també hem visitat el centre SATE, és a dir el Sistema Automatitzat de Tractament d’Equipatges i, certament, ha resultat una visita amena, entretinguda i molt interessant”.

          Excursiones y Visitas Culturales Alicante, s’enlaira amb força!

Entrada anterior
Astúries arrenca els motors de la solidaritat
Entrada següent
Tennis Barcelona segella la temporada amb la final de la Copa Social
Menú