Futbol Sala Empordà, disputa el seu ‘torneig d’estiu’

«Ens agrada el futbol, cada dia més, i practicar-lo amb els amics en l’entorn de la Soci és guanyar la ‘Champions’ del bon rotllo!»…

Son els col·legues de la secció Futbol Sala Empordà que, com cada any des de fa unes temporades, completa el seu calendari d’activitats amb trobades conjuntes amb els companys de Futbol Sala La Selva, l’altra secció gironina, per jugar partits de futbol sala i futbol 7 plegats.

En aquest context, els ‘futbolers’ de la secció empordanesa «vam voler donar la benvinguda a l’estació estiuenca amb la disputa d’un ‘torneig d’estiu’, mai millor dit, entre els components de la nostra secció, és a dir, els col·legues que regularment juguen durant tot l’any, amb el reforç d’alguns companys de la nostra secció germana, FS La Selva», explica el delegat gironí, Rafel Mateu.

Lligueta de tres equips

La trobada va tenir lloc a les instal·lacions esportives de Figueres. Es van formar tres equips, que van disputar una ‘mini lligueta’ de tots contra tots. El resultat? «Francament, el que passa a Figueres, es queda a Figueres», comenta entre rialles el delegat. «El resultat és el de menys, l’important és que ens ho vam passar molt bé i que van gaudir d’una jornada de futbol i bona entesa, entre tots!».

El tercer temps…

Com no podia ser de cap altra manera, després de futbol va venir l’estona de relax, esbarjo i sopar de germanor, altrament dit en argot futboler: el ‘tercer temps’.

«Vam repassar totes les anècdotes de la jornada mentre assaboríem les millors viandes de la nostra terra, és a dir, embotits de Sant Joan de les Abadesses, gambes de Palamós i filet de Figueres…»Ganes de Soci, ganes de fer esport i ganes de compartir una vetllada amb els amics, «es van barrejar en una trobada molt especial, en què veterans, no tan veterans i joves, vam compartir gespa i bona taula». Això és la Soci!

Entrada anterior
Tennis Barcelona segella la temporada amb la final de la Copa Social
Entrada següent
José Luis Muñoz premiat per la seva trajectòria literària
Menú