Tennis Barcelona: sacada i volea!

Tennis Barcelona comença la temporada amb el mateix ritme que va acabar l’anterior. I ho farà, poc després d’haver acabat l’anterior. Els poden les ganes!

Anem a pams. Aquest estiu, la secció va celebrar la jornada de la final de la Primera Divisió del Torneig Social 2021, a les instal·lacions del Club Tennis Hispano Francès de Barcelona, sobre pista de terra batuda.

Final del Social 2020

El partit decisiu el van jugar-la, Jaume Sordé i Sergi Urgellés, amb victòria del primer per un ajustat 7-6 al primer set i un contundent 6-0 al segon.

“El resultat en absolut reflexa el que va succeir a la pista, ja que els jocs van ser molt igualats”, explicava el guanyador.

I és que, en el tennis, moltes vegades els punts decisius, si cauen sempre a la mateixa banda, poden acabar distorsionant una igualtat més aparent.

Bon balanç

En qualsevol cas, la igualtat i el bon nivell, juntament amb un ambient immillorable, son les notes principals que han marcat el ritme de la secció Tennis Barcelona en aquesta temporada, en la qual però, s’ha notat el condicionament de la Covid-19, “ja que hem tingut menys participants que abans de la pandèmia”.

Comença la Temporada

Aquest mes d’octubre, la secció arranca el Torneig Social 2021/22, amb tres categories, segons el nivell i que es disputa a tres voltes, en què tots els jugadors de cada grup s’enfronten entre ells.

Al final de cada volta, els dos primers dels grups B i C promocionen de grup, mentre que els dos últims baixen i al final de la tercera volta, els 8 primers del primer grup disputen el Torneig Final per eliminatòries.