Pàdel Empordà, secció amb molt bona acollida

La secció s’ha creat per donar resposta als molts aficionats empordanesos, que l’esperaven. Son nova secció de la Soci, els seus components estan molt motivats i s’han apuntat en bloc. Són: Pàdel Empordà.

          Albert Vilosa és el delegat: “L’acollida  està sent molt bona i això que encara tenim companys i companyes que estan de vacances i que no han pogut començar a jugar, però ja ens han avisat que en tenen moltes ganes”.
          L’idea de crear una secció de pàdel que animés els qui volguessin jugar a aquest esport tan popular, va sorgir de la iniciativa de dos companys en situació de prejubilació, com son el Rafel Mateu i el mateix Albert Vilosa, juntament amb Pere Bonavía, l’altre component d’aquest trident de padelers que acostumen a jugar plegats.

          “Enteníem que el pàdel és un esport que engresca molt, ja que tothom s’hi atreveix, perquè només cal jugar-hi per anar-ne aprenent, si vols de mica en mica, però el suficient per poder-hi jugar”, explica el delegat.

          A més a més, “el pàdel és un esport que genera bon rotllo entre els participants”, afegeix el Rafel. “Ens vam adonar que, quan de tant en tant quedàvem per jugar amb diferents companys de la Soci, sempre ens deien que volien tornar-hi…”

          Així, es pot dir que la secció va anar prenent forma de manera natural, fins que “ens vam animar a crear-la i a posar en marxa la primer lliga social”.

Tot l’Empordà i més enllà
El nom de la secció, Pàdel Empordà, respon al fet que porta a terme les seves activitats a tot l’Empordà, és a dir, a les comarques de l’Alt i el Baix, “tot i que està oberta i ens encantaria comptar amb tots els companys i companyes que vulguin afegir-s’hi, visquin o treballin fora de les nostres contrades”, puntualitza el delegat.

          Pàdel Empordà juga habitualment a Figueres (Indoor), a Vilacolum i a Palafrugell (Indoor) “i estem amatents per a quan estiguin a punt unes pistes noves que s’estan construint a la Bisbal”.

          Les primeres trobades s’han produït de manera espontània, sense un calendari establert, “ja que encara no tenim fixat un calendari amb uns dies determinats per fer els partits”. Això sí, periòdicament la secció organitza torneigs als quals hi participen els companys i companyes disponibles.

          “En la darrera trobada, sense gaire temps per fer la convocatòria, vam ser vints companys i companyes, que ens van distribuir en cinc pistes”. Pàdel Empordà, nova secció!

Entrada anterior
Tennis Barcelona: sacada i volea!
Entrada següent
Pàdel, renovats i amb molta marxa
Menú