Tenis de Mesa Burgos: tercers a la lliga d’empreses

Tenis de Mesa Burgos, amb Clemente Monge al capdavant de la secció, ha conclòs la participació al XXXVI Campionat d’Empreses de Tennis de Taula de Burgos amb una destacada actuació que els ha enlairat al tercer lloc de la classificació. Aquest any, la lliga va comptar amb la presència de 10 empreses i un total de 56 jugadors, tot consolidant així un esdeveniment que ha experimentat alts i baixos quant al nombre de participants al llarg dels anys.

Mentre que en ocasions anteriors s’havia optat pel format tipus Copa Davis a causa de problemes amb els equips per alinear jugadors, aquest any es va establir un esquema al millor de set jocs, ja que tots els equips estaven formats per almenys cinc jugadors i en podien convocar sempre tres per jugar. Aquesta variació va permetre mantenir la competitivitat i el flux del torneig, i va garantir que cada enfrontament fos emocionant i disputat.

El campionat, que es va iniciar a principis d’octubre, es va desenvolupar amb un format de tots a doble volta. Cada equip, compost per un mínim de tres i un màxim de cinc jugadors, s’enfrontava a partits individuals i de dobles. La puntuació es determinava amb tres punts per al guanyador de cada partit i un per a l’equip que perdia, tenint en compte també els jocs guanyats i els sets per desfer possibles empats al final. Els partits es disputaven a onze punts i guanyava el millor de cinc sets.

A més de la competició regular, es va dur a terme un campionat de dobles i un altre d’individuals, oferint als jugadors l’oportunitat de destacar en diferents modalitats de joc. En aquest aspecte, la participació no era obligatòria per a tots els membres de l’equip, sinó que depenia de la disponibilitat i la preferència de cada jugador.

El resultat final va reflectir l’esforç i la dedicació de l’equip de Tenis de Mesa Burgos, que van aconseguir un meritori tercer lloc, testimoni de la seva habilitat i compromís durant tota la competició.

Enhorabona, companys!

Entrada anterior
Golf Barcelona participa en un torneig solidari a Golf Montanyà
Entrada següent
Història Mallorca a Can Vivot i a la Casa Madre Pureza de María
Menú