Golf Barcelona participa en un torneig solidari a Golf Montanyà

El 26 de març, el prestigiós camp de Golf Montanyà va ser escenari d’un esdeveniment esportiu i solidari: un torneig benèfic en suport a l’entitat L’Hora de Déu, una iniciativa dedicada a cobrir les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables.

El torneig, que va ser tot un èxit de convocatòria, va comptar amb la participació de 70 jugadors i jugadores de Golf Barcelona. La jornada es va caracteritzar per un ambient distès i competitiu, on els participants van demostrar la seva destresa en el camp de golf mentre contribuïen a una noble causa.

L’acte va servir per recollir fons per ajudar L’Hora de Déu a continuar amb la seva missió de proporcionar ajuda alimentària a aquells qui més ho necessiten. L’entitat té com a objectiu cobrir les necessitats bàsiques de les famílies que atén, proporcionant lots de queviures que inclouen aliments variats. Aquests lots estan compostos per aliments bàsics i diversos, com ara pasta, arròs, llegums, tonyina, tomàquet, cacau en pols, llet sencera UHT, ous o melmelada, entre altres. Aquesta iniciativa contribueix a garantir que les persones beneficiàries rebin una alimentació adequada i variada.

Participant en aquest torneig, Golf Barcelona torna a demostrar que cada swing i cada cop poden marcar una diferència significativa en la vida dels més desafavorits.

Entrada anterior
Cantada d’havaneres a l’INOUT Hostel
Entrada següent
Tenis de Mesa Burgos: tercers a la lliga d’empreses
Menú