Karting Tenerife disputa i gaudeix les seves curses

Van haver d’esperar a finals de l’hivern, però va valer l’espera. Així, fidels al seu compromís amb els col·legues i impulsats per la seva afició a les curses, els companys de Karting Tenerife van poder disputar el seu primer gran premi del Campionat Social de Karts 2021, amb una cursa que, una vegada més, es va desenvolupar sobre l’asfalt del circuit de La Esperanza.

En un context de molta bona sintonia entre tots els corredors, que a començaments d’any van haver de suspendre la cursa programada a causa de la Covid-19, la primera cursa del campionat d’enguany va mantenir els pilotatges de nivell que han caracteritzat les curses durant tot el campionat, molt competides i, sobretot, un ambient magnífic entre tots els pilots de la graella.

Amb una participació que s’espera que sigui similar o superior a la de la temporada passada, amb un mitja de 10 corredors per cursa, i tot esperant que les dades epidemiològiques de la pandèmia ho permetin, entre els pilots canaris es van fer notar “les moltes ganes de córrer, de veure’ns i de fer l’aperitiu després de les curses per parlar de les nostre coses”, explica el delegat de l’escuderia canària, Julián Josafat Carrera.

El ‘calaix’ del 2020

Com que a final de la temporada passada, la secció no va poder dur a terme la festa de comiat, es va aprofitar la primera cursa del nou any per procedir al lliurament de premis del campionat de la temporada passada.

El campió va tornar a ser Juan Francisco Acosta García ‘Kiko’, seguit de Francisco Javier Díaz Domínguez ‘Francis’ i de Miguel Ángel Jiménez Caro que van completar el podi d’honor de Karting Tenerife 2020. Enhorabona!