Pàdel Barcelona ha tornar amb empenta, i per quedar-se

El 2 de març de 2021 és una data que quedarà gravada en la memòria de Jordi Sumalla, ja que va ser la data de la ‘refundació’ de Pàdel Barcelona, una secció que feia tres anys que estava inactiva.

            “Tenint en compte la febre que actualment hi ha per al pàdel i tenint en compte que a la Soci hi ha seccions de pàdel arreu fent activitats, a mi m’estranyava que a Barcelona la secció no funcionés i em vaig oferir a posar-m’hi al capdavant per veure si podia convèncer altres companys i companyes per jugar plegats”, explica el nou delegat.

            Així, comptant amb la col·laboració de Jaume Sordé i altres companys, la qüestió és que van fer córrer la veu entre companys i companyes que poguessin estar-hi interessants. La resposta no es va fer esperar. El 20 de febrer la secció va crear un grup de WattsApp, que actualment reuneix a més que 40 membres.

Club Valldaura, partits setmanals

Paral·lelament, es van fer els tràmits per poder disposar d’un lloc on jugar fruit dels quals la secció disposa de dues pistes, i està a punt d’obtenir la tercera, del Club Valldaura de Barcelona, on les facilitats de desplaçament i aparcament són òptimes, per jugar tots els dimarts a la tarda.

            Finalment, el 2 de març es va produir l’esperat ‘debut’ i els primers afortunats van poder disputar els primer partits de la ‘renovada’ secció barcelonina de pàdel. La jornada va resultar tot un èxit.

            “Estem en una fase de rodatge, és a dir, d’anar-nos coneixent i d’ajustar els nivells per, més endavant, organitzar els nostres torneigs socials”, explica el delegat.

            En tot moment, la intenció és facilitar al màxim les oportunitat de jugar. Així, “si paral·lelament, per horari i lloc, hi ha companys i companyes als quals no els va bé però s’uneixen per organitzar els seus partits, també ho poden fer, cap problema”, afegeix el Jaume.

Molt bona acollida

Certament, l’experiència està tenint una molt bona acollida i cada setmana, des del debut, les pistes estan plenes.

            Pàdel Barcelona ha tornat, per quedar-se. Enhorabona!

Entrada anterior
Pádel Málaga disputa i gaudeix el seu torneig social
Entrada següent
Karting Tenerife disputa i gaudeix les seves curses
Menú