Senderisme Burgos reprèn les activitats

Senderisme Burgos, amb la seva delegada Maria Rosa de los Mozos al capdavant, ha tornat! La secció reprèn la seva activitat per la Ruta del Cid. Ens ho explica el seu ‘cronista oficial’, Enrique Sánchez:

Després d’un any d’inactivitat com a grup, la secció Senderisme Burgos, després de mantenir diverses reunions per videoconferència, va reprendre el 6 de març passat les marxes després d’un any d’obligada aturada, tot adaptant el seu desenvolupament a les mesures de precaució i seguretat que imposa la pandèmia.

Per la reestrena, es va triar una ruta pels voltants de Burgos capital, però poc transitada, que discorre per la muntanya de Castrillo de la Vall i travessa un bell erm calcari poblat de roures ‘quejigos’ y ‘carrascas’.

La ruta coincideix en bona part amb la Cañada Real Burgalesa per la qual discorre la 2a etapa del GR-160 ‘Camí de l’exili del Cid’, vorejant el Monestir de San Pedro de Cardeña. Durant la caminada també vam poder guaitar des de les altures la Serra d’Atapuerca i la Vall de Juarros.

Vam acabar esmorzant al voltant de les llacunes del proper poble de Carcedo, respirant a aire lliure i sa de la Sierra, sense problemes per guardar àmpliament les distàncies a l’hora d’’atacar’ els entrepans.

Una experiència molt grata

Va ser un dia molt maco, que tots i totes trobàvem molt a faltar i que va servir per retrobar-nos i parlar, encara que ho vam  fer com toca en aquests temps, convenientment emmascarats.

Entrada anterior
Karting Tenerife disputa i gaudeix les seves curses
Entrada següent
Esquí Madrid, esquiant junts i amb la família
Menú