Tenerife, caminada solidària amb Aspercan

Va ser el ple estiu, sota una calor a voltes sufocant que, unit al fet d’haver de portar les mascaretes, va afegir un component molest que va obligar a escurçar una mica el recorregut inicialment previst.
«Tot plegat cal interpretar-ho com una anècdota, en el conjunt d’una jornada esplèndida, que una vegada més vam dedicar als nostres amics d’Aspercan», ens informa el delegat de la secció Senderismo Tenerife.

Emmarcada en el programa del PAS-Voluntaris de «la Caixa», la secció dels senderistes canaris va organitzar una sortida de muntanya per completar la ruta circular La Caldera-la Orilla per la serra de l’Orotava, a la qual es va convidar a nois i noies en risc d’exclusió social.

Després de la caminada, els companys i companyes de Senderismo Tenerife i els nois i noies d’Aspercan van dinar junts a l’àrea recreativa de La Caldera.

Compartir amb els nostres amics
«Estem molt agraïts a la Soci per aquestes sortides amb els nostres nois i noies», explicava un dels monitors d’Aspercan que va participar en l’activitat.
Visiblement satisfet, el monitor afegia aquesta reflexió: «Ells valoren molt el fet que hi hagi gent que, sense cap necessitat de fer-ho, tingui el detall i l’esforç de convidar-los a passar un dia amb ells, per compartir una excursió a la muntanya, ja que no hi estan acostumats». Enhorabona!

Entrada anterior
L’expedició de Montaña Madrid al Pirineu Navarrès
Entrada següent
Presents a la Cursa de la Mercè
Menú