L’expedició de Montaña Madrid al Pirineu Navarrès

«La incertesa i el dolor que ens ha generat la pandèmia de l’Covid-19 feia difícil prendre la decisió de realitzar aquest estiu l’habitual setmana de muntanya al Pirineu», ens ho explica el delegat de Muntanya Madrid, Cándido del Castillo.

          «A la fi vam decidir fer l’activitat fixant el Pirineu Navarrès com a objectiu, amb una participació fins i tot més nombrosa que altres anys». L’expedició va comptar amb tretze muntanyencs: Felisa, Domingo, Concha, Antonio, Àngel, Toñi, Encarna, Epi, Celia, Lola, Àngel, Fefi i Cándido.

          Pel que fa al full de ruta, clara i concisa: «cinc excursions per pujar a l’Orhi, fer el pic Anie, visitar les goles de Kakueta i pont penjant de Holzarte a França, recórrer la Selva d’Irati i pujar a el cim del Petrechema ».

          El ‘camp base’ es va fixar en Ochagavía, preciós poble, a l’hotel Auñamendi. «Per atacar els pics Anie i Petrechemas ens desplacem fins a la vall d’Isaba i Zuriza, respectivament, mentre que per accedir a la gola i el pont penjant vam haver d’entrar a França, des Ochagavía pel port de Larrau, pel que es refereix a l’Orhi i la Selva d’Irati, tots dos punts es troben a la mateixa vall de Salazar ».

Objectiu assolit

El resultat? «Es van completar totes les excursions, havent de formar dos grups per a alguna d’elles, i, per sobre de tot, vam poder gaudir de la bellesa del Pirineu Navarrès en una setmana de muntanya tan agradable a la companyia de tan bons amics de la Soci» , conclou el delegat.

          Així s’ho fa, Muntanya Madrid. Objectiu assolit.

Entrada anterior
La Teatral al Concurs de Piera amb ‘Desconeguda’
Entrada següent
Tenerife, caminada solidària amb Aspercan
Menú