Presents a la Cursa de la Mercè

Companys i companyes de la secció Triatló i Fondistes Barcelona van tornar a la competició amb moltes ganes i molt bona forma.

Amb la delegada Núria Torralba donant exemple, els fondistes barcelonins van participar a la tradicional Cursa de la Mercè, que enguany celebrava la seva 42ª edició i que, com sempre, va tenir lloc pels carres de la Ciutat Comtal el mes de setembre passat.

De totes maneres, a causa de la pandèmia del coronavirus i en el marc de les mesures de seguretat dictades per l’organització, la Cursa de la Mercè d’enguany es va disputar en dues dates.

En dos dies

Així, els corredors participants es van dividir entre els dies 19 i 20 de setembre. “També va ser el nostre cas, ja que alguns vam córrer el primer dia i altres el segon”, explica la delegada.

La distancia de la prova va ser la dels 10 quilòmetres de cada any, però que en aquesta ocasió va consistir a donar dues voltes en un circuit de 5 km, amb la sortida marcada a l’avinguda del Litoral amb el carrer de Josep Pla i l’arribada a la pista d’atletisme del Centre Esportiu Municipal de la Mar Bella.

Cal afegir que la inscripció a la cursa es va limitar als 3.000 participants i que la recaptació obtinguda pels 5 euros que havia de pagar cada inscrit es destinaran a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la recerca de la Covid-19. Bona jugada!