Teatral: senyors i senyores, del bon teatre (i solidari)

Ho han tornat a fer! Els actors i les actrius de la companyia La Teatral van omplir la sala auditori del local social del carrer Sardenya en les quatre representacions que van oferir de la seva última estrena, els dies 4, 6, 7 i 8 de maig.

Una vegada més, en cadascuna de les vetllades, es va respirar aquell ambient de caliu ‘teatrer’ que fa presagiar una bona estrena. Per a l’ocasió, la companyia va oferir una comèdia amable, entretinguda i no exempta de crítica de costums. Es tracta de l’obra, ‘El señor de las bicis’, una amable contemplació dels problemes i contradiccions existencials que van apareixen amb l’inexorable pas dels anys i el sentiment lògic de resistència a fer-se vell. El relat és també una mena de reivindicació del dret de tota persona a refer, reorientar o rellançar la seva vida sentimental, prescindint de l’opinió o opocisió dels seus fills, familiars i amics.

Obra coral

L’autor de l’obra és Fidel Rodríguez, qui també va oficiar de director d’un repartiment format per Arnau Muntada, Toni Martínez, Carles de la Calle, Montse Moreno, Ana Abarca, Montse Moreno, M. Àngels Sellés i Victòria de Lucas, amb Dolça López com a ajudant de direcció.

Recaptació solidària

Les representacions que ofereix La Teatral estan emmarcades en el programa ‘teatre solidari’, és a dir que la recaptació en concepte de taquilla inversa es destina a una entitat social o acció solidària.

En aquesta ocasió, es van recaptar 1.548,84 euros, que es van donar per als refugiats ucraïnesos que els Voluntaris de ‘la Caixa’ han traslladat al nostre país. Enhorabona!

Entrada anterior
Alacant, ‘saba nova’ amb ganes de marxa
Entrada següent
La Junta Directiva de la Soci renova la confiança dels rectors i rectores
Menú