La Junta Directiva de la Soci renova la confiança dels rectors i rectores

Celebrada l’Assemblea de Junta Rectora de l’Associació del Personal de “la Caixa”, el dissabte 14 de maig de 2022 a CosmoCaixa, ens plau comunicar que M. Victòria de Lucas ha rebut el suport absolut per continuar com a presidenta durant quatre anys més, i que la Junta Directiva és manté en bloc, ja que la meitat dels membres que havien de tornar a presentar-s’hi també han sortit reelegits. Així, a més de M. Victòria de Lucas, continuen quatre anys més el vicepresident 1r, Pere Padró; la comptadora, Maria López Jaén; el secretari, Francesc Xavier Valdivieso, i els vocals Josep Lluís Masriera i Josep Mitjans.

Pel que fa a la resta de punts de l’ordre del dia a tractar en la reunió, es van aprovar tots gairebé per unanimitat, inclosa la proposta de compra del local social de l’Associació, que va ser el punt que més preguntes i suggeriments va generar.

Així, els rectors i rectores que representen tots els associats i associades d’arreu de l’Estat, refermen la confiança en la Junta Directiva i en la tasca que estan portant a terme, i els donen el suport per continuar endavant quatre anys més.

Entrada anterior
Teatral: senyors i senyores, del bon teatre (i solidari)
Entrada següent
A Màlaga, el pàdel és l’esport de moda
Menú