Alacant, ‘saba nova’ amb ganes de marxa

Golf Alicante, una secció jove per fer esport i fer associacionisme.
Buscaven una excusa per trobar-se, compartir experiències. Son els de Golf Alicante, “i vam crear la secció fa cosa d’un any”, explica el seu delegat Julián García.

          “Jo he format part de la secció de Barcelona durant molts anys i quan vaig arribar a Alacant, vaig comentar als meus companys com era que en un lloc amb un temps tan fantàstic com aquest, no hi hagués cap secció de golf de la Soci”, afegeix el delegat. “I així va ser com vam formar-la”.

Secció jove

La gairebé totalitat de companys i companyes de la secció, “son relativament nous en això del golf, la qual cosa li confereix a la secció un punt iniciàtic interessant, ja aprendre junts un esport crea bons lligams”.

          Amb aquest elenc, Golf Alicante ha organitzat dos torneigs socials. Un “d’especialment pensat per a ‘principiants’, que van fer el camp par 3, més assequible. Manuel Torres, Arancha Gómez i Fernando Castro, van ser els tres primers classificats.

          L’altre torneig social estava reservat als ‘iniciats’, “i va donar molt de joc”. Aquest segona competició, va tenir lloc al Camp del Plantío, de 18 forats, i molt a prop d’Alacant. Nicolàs Ortola, Eva María Sánchez i José Antonio Calero van ser el primer, la segona i el tercer classificats, respectivament.

Campionats mixtes

De moment, els campionats socials de Golf Alacant son mixtes. “Amb l’organització d’aquests torneigs estem fent ambient perquè se’ns apuntin més companys i companyes a la secció”, explica el delegat alacantí.

          A propòsit, la secció també ofereix la possibilitat als seus components de fer cursets d’aprenentatge. Ben jugat!

Entrada anterior
El Crèdit a la Teatral, és il•limitat a Girona…
Entrada següent
Teatral: senyors i senyores, del bon teatre (i solidari)
Menú