Taller de lectura teatral per a tots i totes…

La Teatral va dur a terme un taller telemàtic de lectura teatralitzada, “amb la voluntat de crear un espai per acostar-se al teatre d’una manera fàcil, entretinguda i directa”, explica la dinamitzadora de l’activitat, M. Àngels Sellés, en col·laboració amb Voluntaris de “la Caixa” per a tots els associats i voluntaris.

            “Amb aquest taller on-line, a més de passar una estona divertida, els companys i companyes que hi han participat han pogut conèixer una nova estratègia de dinamització de grups i, d’aquesta manera, disposar d’eines per poder-les aplicar als col·lectius dels que formin part”.

            Així, en el taller que va tenir lloc el 25 de novembre, els participants es van convertir en personatges de ficció i entre tots es va representar una petita història, amb textos extrets de llibres amb el format de ‘lectura fàcil’.

            “El fet d’utilitzar aquests llibres és per garantir que tothom tingui accés a la lectura dels nostres textos”, explica Sellés, autora de diversos llibres sobre aquest format i vicepresidenta de l’Associació de Lectura Fàcil.

            Uns dies abans de fer la sessió, l’Àngels es va posar en contacte amb els companys i companyes inscrits a la sessió i els va assignar un personatge a representar, a més d’explicar-los tots els detalls del funcionament del taller, que es va portar a terme a través de la plataforma Zoom.

Finalitzada la sessió, les reaccions dels voluntaris i voluntàries participants van ser molt positius.

Entrada anterior
Deliciós tast en línia de xocolates…
Entrada següent
La Coral Caelum triomfa al Festival de Moldàvia
Menú