Deliciós tast en línia de xocolates…

Segurament ja sabies que la xocolata, aquesta delícia al paladar basada en el cacau, prové de l’Amèrica Central, l’actual Mèxic. El que potser no sabies és que els científics han arribat a identificar més de 400 molècules presents en la xocolata.

            Efectivament. I sabies que de totes aquestes molècules, una vuitena part, és a dir 50, contenen aromes?…

            Aquestes i algunes altres coses relacionades amb la xocolata es van comentar en el tast virtual de xocolata que va tenir lloc el 18 de novembre i al qual van prendre part 36 de companys i companyes des de diferents llocs de l’Estat.

            Uns dies abans de la celebració del taller virtual organitzat per la Soci, els inscrits van rebre a casa una caixa de xocolates de textures i sabors distints, per poder fer el tast, que va anar a càrrec de la ‘mestra xocolatera’, Nuria Ribera, de The Chocolat Factory.

Temptació irresistible

Va ser una hora llarga d’experimentació dels sentits per assaborir en tota la seva plenitud un producte que agrada tothom i que, “per a molts i moltes és una temptació irresistible”, explicava el delegat de Gastronomía Bilbao, José Hurtado de Mendoza, la secció que coordinava l’acte. 

             “Ha estat un taller molt interessant en els quals hem après diverses coses que la majoria desconeixíem i que està molt bé de saber quan es tracta d’un producte tan especial i llaminer com és la xocolata”, reflexionava un altre dels participants, que van prendre part en el tast, poca estona després d’acomiadar la connexió.

Un format que funciona

El tast de xocolata es va fer a través de la plataforma Zoom, seguint la mateixa norma i format de les degustacions anteriors que s’han vingut fent enguany.        

            “Els tallers de degustació d’aliments estan funcionant molt bé, gaudeixen d’una bona acceptació i se’n aniran convocant més”, ens explicaven fonts de l’organització.

            El proper taller en línia de degustació serà de… No te’l perdis!

Entrada anterior
A LA SEVA ÚLTIMA NOVEL•LA, JOSÉ LUIS MUÑOZ ACOMPANYA HERNÁN CORTÉS…
Entrada següent
Taller de lectura teatral per a tots i totes…
Menú