Esquí Madrid, esquiant junts i amb la família

Des de començament d’any, els 36 inscrits (en el moment de penjar aquesta notícia) a la secció Esquí Madrid, estan aprofitant al màxim, sempre que la pandèmia ho ha permès, la temporada de neu per desplaçar-se fins a la Sierra de Guadarrama, al nord-oest de la Comunitat de Madrid, per esquiar plegats i amb la família.

            “A la nostra secció Tenim famílies senceres que s’han inscrit amb nens petits, que s’ho passen genial”, explica la delegada de la secció, Esperanza López. “Esquí Madrid es va crear l’any passat i teníem programades diverses sortides a Pirineu, però malauradament la pandèmia ens ho va impedir.

          Amb els tancaments perimetrals de les comunitats autònomes l’única opció ha estat esquiar a Valdesquí i també a Navacerrada”, afegeix.

Una campanya intensa

Així, la secció va començar a convocar les primeres sortides de l’any el mes de febrer, en què va dur-ne a terme sis, amb una regularitat setmanal que posa en evidència les ganes que tenen “d’esquiar i passar-ho bé junts”, els esquiadors i esquiadores madrilenys.

            “Gairebé som quaranta, però convidem tots els companys i companyes de la nostra ciutat que s’inscriguin a la secció i vinguin a esquiar amb nosaltres”, desitja Esperanza.

Bona neu

“Val a dir, que de moment estem gaudint d’una neu amb uns espessors dignes de Valdesquí, con succeeix en tot el Sistema Central, un autèntic ‘aquí te pillo, aquí te mato”, conclou la delegada d’Esquí Madrid, la teva secció d’equí. No t’ho pensis més!

Entrada anterior
Senderisme Burgos reprèn les activitats
Entrada següent
Piragüismo Tenerife fa del mar el seu ‘local social’
Menú