Reunió amb el president de CaixaBank

El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, juntament amb el director de RRHH, David López, va rebre a la presidenta de l’Associació, Victòria de Lucas, que hi va assistir acompanyada d’una representació de la Junta Directiva de la Soci formada pels vicepresidents, Pere Padró i Jesús Manuel Huerta, i Ruth Barrera en representació de la Fundació “la Caixa”.

          La trobada va tenir lloc al despatx del president a l’edifici dels Serveis Centrals de CaixaBank i, en tot moment, José Ignacio Goirigolzarri va mostrar interès per la història i la realitat de la nostra Soci i va desitjar que, en el futur, continuï sent l’espai d’oportunitats, d’enriquiment personal per als companys i companyes que la formem.

          Per la seva banda, Victòria de Lucas va aprofitar la reunió per exposar quins eren els projectes de futur de la Soci, per consolidar el projecte i fer-lo cada vegada més atractiu i útil per a tots els associats i associades, adaptada als nous temps i necessitats.

Projectes de futur

Com no podia ser de cap altra manera, la trobada es va desenvolupar en un clima d’exquisida cordialitat i va quedar palesa la voluntat d’estrènyer els vincles de col·laboració mútua entre la Soci i la institució.  

          Tant el president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, com el director de RRHH, David López, es van mostrar igualment molt interessats per les nostres activitats.

          En aquest context, els nostres representants els van mostrar la pluralitat de la Soci a nivell territorial, exemplificada en el vídeo de la ‘Nadala de la Soci’, enregistrat per les nostres seccions musicals, que van poder veure i sentir a través d’un dispositiu mòbil.

          José Ignacio Goirigolzarri i David López també van agrair l’obsequi del llibre dels nostres 90 anys d’història, recentment publicat, i de l’exemplar, acabat de sortir d’impremta, del número passat de la nostra revista, en el qual es va publicar la felicitació nadalenca del president de CaixaBank.   

Entrada anterior
Empordà i la Selva, dues seccions que juguen a l’atac!
Entrada següent
‘El crèdit’, propera estrena de La Teatral
Menú