Empordà i la Selva, dues seccions que juguen a l’atac!

Les seccions gironines disputen el seu ‘derbi’ particular, amb gols i bon ambient.

Els agrada jugar a futbol i fa molts anys que hi juguen. I fa molts anys també que hi juguen junts, com uns equips de veritat, que comparteixen una afició i que, a cada nou partit, enforteixen una mica més la seva bona relació personal.

          Són els col·legues de les seccions gironines FS Empordà i FS La Selva, que el passat octubre van disputar un nou partit del seu calendari particular. 

          «Com sempre, va ser un matx molt disputat, amb bones jugades i molts gols per un bàndol i l’altre», explica el delegat empordanès, l’equip del qual oficiava d’amfitrió. «És el que passa quan s’enfronten dos equips que van sempre a l’atac», afegeix.

El ‘tercer temps’

El partit va tenir lloc al pavelló poliesportiu Pol Sud de Figueres. En aquesta ocasió, el triomf se’l va apuntar La Selva, per un ajustadíssim marcador de 8 a 7.

          En acabar el partit: una bona dutxa, bon rotllo i sopar de germanor amb els components d’ambdós equips. Una graellada boníssima. «El ‘tercer temps’ el va guanyar l’Empordà!», expliquen els amfitrions. Futbol i Soci, dos conceptes que casen!

Entrada anterior
Montaña Madrid corona els ‘7 picos’
Entrada següent
Reunió amb el president de CaixaBank
Menú