‘El crèdit’, propera estrena de La Teatral

La Teatral està assajant l’obra El crèdit, per estrenar-la el mes de febrer, primer amb quatre representacions al local social i, posteriorment, en una funció especial al CaixaForum Barcelona. Ens ho explica, el company i actor de la companyia, Josep Artola:

          “Després de l’estrena de l’obra Amor en temps de la Covid-19, que ha significat la tornada als escenaris de La Teatral després de l’aturada forçosa per la pandèmia, els companys de la secció Teatre Barcelona ja preparen una comèdia molt coneguda i de molt d’èxit quan fou estrenada a Barcelona el 2013.

          Es tracta de l’obra El crèdit, escrita per Jordi Galceràn, que fa servir el despatx d’un director de la Caixa i la relació d’aquest amb un client que ve a demanar un crèdit per fer-nos riure de valent.

          Si no l’heu vist no us desvetllarem res més, però això sí, us deixem una fotografia d’un assaig amb l’Albert Pierres i el Josep Artola sobre l’escenari, dirigits per la Magda Caballero, tots vells coneguts del públic de La Soci.

Estrena i CaixaForum

El 9 de febrer, El crèdit s’estrena al Saló d’Actes del local social del carrer Sardenya, on també es representarà els dies 11, 12 i 13.

          Posteriorment, el 21 del mateix mes, la companyia de la Soci farà una representació extraordinària al CaixaForum Barcelona.

          Consulteu els horaris i la reserva d’entrades a través de la web de la Soci i feu la vostra comanda.

          Us hi esperem! Hi teniu garantida una molt bona estona de bon teatre!

Entrada anterior
Reunió amb el president de CaixaBank
Entrada següent
Girona, amb la sensible mirada fotogràfica
Menú