‘Resistiré’, versió Tenerife

La secció Música Popular Tenerife va ser creada fa un parell d’anys per un grup nombrós de companyes i companyes canaris, sota l’impuls del seu delegat José Carlos Hernández al capdavant.

          Ells i elles son aficionats a la música i es van apuntar amb entusiasme a aquesta iniciativa amb la voluntat de tirar endavant un grup que cantés i divulgués la música popular canària.

          Entre els seus ambients més concorreguts, destaquen les residències socio-sanitàries i llars d’avís de Tenerife, on habitualment hi van a cantar per als seus residents.

          La pandèmia va obligar a suspendre els concerts del grup canari durant tres mesos i escaig fins que no es va restablir la ‘nova’ normalitat. La qual cosa però, no vol dir que no hàgim pogut sentir-los i veure’ls.

Dedicat a tots i totes

Així, “a títol de modesta però sincera contribució per ajudar a fer passar una estona més agradable als nostres companys i companyes associats i alhora confinats, tant a Canàries con a tota la península, vàrem editar i penjar al canal de Youtube de la Soci el vídeo de la cançó Resistire, que tant popular s’ha fet mediàticament en els mesos passats.

          Versionat per ells i elles, sona molt bé! Dedicat a tots i a totes!

Entrada anterior
Ells, nosaltres i la neu
Entrada següent
Golf Madrid, a per totes
Menú