Golf Madrid, a per totes

Una de les seccions històriques del golf associatiu com és Golf Madrid, tornarà a l’activitat el proper 12 de setembre, amb la disputa del quart torneig social de la temporada, al camp de NaturÁvila – El Fresnillo, a Àvila.

            A continuació, el seu nou delegat, Juan Carlos de la Morena, ens fa la cònica de l’última trobada duta a terme per la secció, una setmana abans que es decretés l’estat d’alarma. Va tenir lloc el 7 de març passat:

El torneig va tenir lloc al fabulós camp de golf de Layos, a Toledo. Va ser una jornada fantàstica i, per sort, vam tenir un dia esplèndid de sol i temperatura, circumstàncies que van propiciar una molt bona participació per part dels associats, beneficiaris i convidats a l’torneig.

            A més, aquest esdeveniment va suposar el debut i la participació de nous companys que s’han donat d’alta com a associats a la nostra secció, el que com a nou delegat a aquesta temporada, em motiva a seguir impulsant el creixement de la nostra secció, Golf de Madrid, en un bon ambient de cordialitat i companyerisme. Aquests factors són molt importants per poder gaudir d’aquest esport i sobretot, no fan sentir, en cada torneig, la sensació de jugar partits entre companys i amics. Un sentiment molt més profund que el fet de disputar una competició.

Layos és un camp a què ens agrada molt anar i, després de la disputa de l’torneig i com és costum, vam adonar el típic cocido madrileny de germanor, servit al restaurant de l’propi camp.

            El lliurament de premis als guanyadors de l’torneig van tenir com a principals protagonistes a José María Romero Mescua (que va signar un triplet, a l’imposar-se en la Classificació General, Primera Categoria i Scratch), a Carlos González Serrano (2a Categoria) ia Lidia Pruna Montes ( dames). L’acte es va tancar amb el també habitual sorteig de regals entre tots els assistents.

            La crisi de l’Covid-19 ens han mantingut allunyats dels camps per bastant temps. Però el més important és la salut de totes les persones i concretament en el nostre cas, de tots els companys, associats i familiars, de la Soci, als quals comandament meva més forta abraçada.

Represa de l’activitat

Per sort i encara hem de seguir mantenint les degudes precaucions, ja hem tornat a la ‘nova normalitat’ i en aquestes circumstàncies estem reubicant de nou els tornejos socials que no vam poder celebrar durant l’estat d’alarma.

            En el moment de signar aquesta nota, hem tancat per després de l’estiu i fins a finals d’any els tornejos en camps tan fabulosos com el de Naturavila – El Fresnillo (Àvila), El Centre Nacional de Golf (Madrid), Valdeluz (Guadalajara) i la Faisanera (Segòvia). Golf Madrid va a totes!

Entrada anterior
‘Resistiré’, versió Tenerife
Entrada següent
Bàsquet Barcelona acaba la Lliga
Menú