QUÈ FEM?… SETMANA DEL 8 AL 14 D’AGOST

La setmana del 8 al 14 D’AGOST, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMECRES 10 d’AGOST

GOLF SEVILLA disputa el seu IV Tour d’Estiu MonteCastillo, en la seva primera prova. El torneig és puntuable per al Campionat Social de la secció sevillana.

DIJOUS 11 d’AGOST

GOLF MENORCA convoca els seus jugadors per disputar la tercera ronda del seu Torneig Social d’Estiu, que s’allargarà fins al diumenge 14 d’agost.

KARTING TENERIFE disputa el seu gran premi de karts, amb circuit La Esperanza, de l’escuderia Karting Canarias. La prova és puntuable per al Campionst Social de Karts de la secció canària.

DIVENDRES 12 d’AGOST

CANT CORAL BARCELONA oferirà una cantada d’havaneres, a càrrec del grup ‘Llobarros Platejats, format per components de la secció, a la localitat de Santerada, amb motiu de la seva Festa Major! El recital començarà a les 22h a la Vall Fosca i es fa a benefici de l’Associació Alba Jussà.

GOLF SEVILLA repeteix trobada i fa el doblet de la setmana al MonteCastillo Golf, amb la disputa del Torneig 5 Estrellas, que s’allargarà fins l’endemá 13 d’agost.

DISSABTE 13 d’AGOST

TRIATLÓN Y FONDISTAS SEVILLA convoca els seus fondistes a prendre part en la cursa nocturna, que s’inicia a les 21.00 hores al Passeig Marítim de la localitat de Barbate (Cadis). Es tracta d’una cursa de 19 quilòmetres a peu, pel Parc Natural de la Breña y Marismas del Barbate. T’hi apuntes?

Entrada anterior
Historia València visita la Vila de Chelva
Entrada següent
Gastronomia Baix Empordà ‘inaugura’ nova seu culinària
Menú