Gastronomia Baix Empordà ‘inaugura’ nova seu culinària

A la comarca gironina del Baix Empordà tenen tradició de bona cuina i de saber-la gaudir en el marc de la Soci. Des de ja fa unes quantes temporades, els companys i companyes de la secció Gastronomia Baix Empordà presenten un programa d’activitats atractiu i adient per descobrir els secrets de la cuina empordanesa i assaborir-los plegats.

          En aquesta temporada, amb Josep Maria Artigas al capdavant de les operacions, la secció presenta com a principal novetat el canvi de l’escenari de les seves trobades, que passa a ser l’Hotel S’Agaró, “que a posat a la nostra disposició les seves excel·lents instal·lacions de cuina i l’assessorament dels seus professionals”.

Fastàstica ‘quedada’

La qüestió és però, que el mes de juny passat la secció dels gastrònoms baix-empordanesos va dur a terme la seva primera ‘quedada’ de la nova etapa.

          Seguint el costum, un equip de cuina va preparar el menús del sopar social de la secció. “Va ser una vetllada magnífica, molt ben aprofitada per als encarregats de preparar els diferents plats, tots exquisits”, ens remarca el delegat.

          Gastronomia Baix Empordà: Ens agrada cuinar!

Entrada anterior
QUÈ FEM?… SETMANA DEL 8 AL 14 D’AGOST
Entrada següent
CUCA GÓMEZ, DELEGADA DE REMO ALICANTE
Menú