QUÈ FEM?… SETMANA DEL 6 AL 12 DE FEBRER

Per a la setmana del 6 AL 12 de FEBRER, l’AGENDA de la SOCI ens proposa les activitats següents:

DIMARTS 7 de FEBRER

CAMINANTS BAGES-BERGUEDÀ porta a terme una caminada per la ruta de la Granera, a la comarca del Moainès.

FOTOGRAFIA BARCELONA organitza el taller de la Soci dedicat a aprendre a optimitzar la càmera fotogràfica del nostre mòbil.

GASTRONOMÍA BURGOS organitza el Taller Monogràfic en innovació gastronòmica amb poma ‘Reineta de Caderechas’ amb Isabel Álvarez (Mariscataña) a la ‘Escuela de Hostelería y Turismo de Burgos. Començarà a les 18 hores. Som-hi!

PIRAGÜISMO TENERIFE organitza una sortida amb caiac de mar per la costa de Tabaiba, tot practicant tècniques de paleig.

DIMECRES 8 de FEBRER

BRIDGE BARCELONA disputa una Pool Social Presencial, a la seu social de la Soci, que començarà a les 17.00 hores.

CAMINANTS BARCELONA convoca el seu personal per completar la ruta del Castell de Bocs per Bauma de l’Endaló, les fonts de Rellinars, la Cova Pedregrosa, el Camí Ral i la carena de la Trona, des de Rellinars.

SENDERISMO ALICANTE convoca tot el grup per completar la Ruta Circular de la Font del Molí fins a la Font del Partegat; per un traçat assequible d’uns 9 km. Ànims!

DIJOUS 9 de FEBRER

GOLF TENERIFE disputa el seu torneig social al Real Club de Golf de Tenerife, per la modalitat Stableford i amb sortida al camp des de les 9 fins a les 10 hores, segons el handicap individual.

GOLF MENORCA disputa la tercera ronda del Torneig Social d’Hivern; els partits es disputaran dels dies 9 al 12 de febrer. Ben jugat!

DIVENDRES 10 de FEBRER

GOLF ALICANTE disputa el Torneig Aniversari del club de gol Alacant, amb sortides el divendres i el dissabte. Bon drive!

DISSABTE 11 de FEBRER

ESQUÍ GIRONA proposa una escapada ‘excepcional’ per esquiar a les pistes de la Molina i Masella i ascens amb el telecabina al Niu de l’Àliga, per poder gaudir d’unes vistes espectaculars amb posta de sol inclosa. Baixada nocturna amb llums frontals. Pinta bé!

ESQUÍ CÓRDOBA se’n va a esquiar a Sierra Nevada. Som-hi!

SENDERISMO BURGOS convoca el seu personal per dur a terme la ruta del Gr-99 de Villescusa de Ebro, Orbaneja del Castillo i Quintanilla Escalada.

ACTIVITAT SOCI a VALÈNCIA: la companyia de Teatre Barcelona, La Teatral, representa ‘El señor de las bicis’, al CaixaForum València a les 17.00 hores. Hi son convidats tots els companys valencians de la Soci, de CaixaBank i de la Fundació “la Caixa”.

DIUMENGE 12 de FEBRER

ACTIVITAT SOCI A CADIS organitza una visita guiada per descobrir els Carnavals de Cadis, a la qual hi son convidats tots els membres de la Soci, CaixaBank i Fundació “la Caixa”.

ACTIVITAT SOCI A MÚRCIA organitza una visita guiada per descobrir els Carnavals de Múrcia, a la qual hi son convidats tots els membres de la Soci, CaixaBank i Fundació “la Caixa”.

ESQUÍ NAVARRA-LA RIOJA organitza una sortida d’esquí a l’estació de Valdezcaray.  

Entrada anterior
Granada es va marcar un ‘tri-triple’
Entrada següent
Visita els Carnavals de Cadis i de Múrcia
Menú